Home Nyheder EasyJet overvejer base i CPH

EasyJet overvejer base i CPH

1
SHARE

Oplysningen stammer fra handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr, som i London blandt andet er mødtes med folk fra easyJet, skriver politiken.dk.

 

Regionsdirektør Thomas Haagensen fra easyJet bekræfter, at CPH er blevet mere interessant for lavprisselskabet, som startede med a flyve fra Danmark i 1998 og nu runder en million passagerer til og fra København.

easyJet har i år haft en samlet passagervækst på 12% med København betydeligt over gennemsnittet med 19-20% vækst i forhold til sidste år. Det gør København interessant, at lufthavnen tiltrækker flere rejsende ud over det naturlige geografiske optageområde og en status som knudepunkt i regionen, mener Thomas Haagensen.

Han understreger, at der ikke er truffet beslutning i sagen endnu og andre lufthavne er også med i selskabets sonderinger, men lejligheden til at drøfte sagen med ministeren har trukket i den rigtige retning.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Krydser alt, for at der åbner et nyt billigt selskab. Efter Transavia.com er jeg vendt tilbage til SAS så håber inderligt at EasyJet ville kunne åbne base og matche det produkt og ikke mindst service, kabinepersonal osv, som Transavia.com kunne levere

Comments are closed.