Home Nyheder Delta lancerer CO2-kompensation

Delta lancerer CO2-kompensation

0
SHARE

Delta Air Lines lancerer i dag et samarbejde med ’The Conservation Fund’, USAs førende miljøorganisation. Samarbejdet giver mulighed for at kompensere for CO2-udledning forbundet med flyrejser. Det sker ved at betale for plantningen af nye træer. Delta donerer samtidig et træ for hver af selskabets 47.000 ansatte og betaler CO2-kompensationen for alle rejsende den 22. april.

Fra 1. juni kan de rejsende mod betaling 65 kroner for en international flyvning og 30 kroner for en flyvning indenrigs i USA kompensere deres andel af selskabets CO2 udslip. Pengene går til at plante træer i USA og andre lande.

De nyplantede skove vil bidrage til at absorbere CO2, filtrere vand, genskabe dyreliv og øge offentlighedens adgang til naturoplevelser.

Deltas CO2-program er et af flere initiativer, som skal bidrage til en positiv miljøudvikling side om side med reduceret forbrug af brændstof gennem reduceret vægt, forbedrede motorer og ’taxi’ med kun en motor, hvilket alene i 2006 har sparet 96 millioner liter brændstof. Reduceret forbrug af vand gennem et prisvindende vandprogram, som vil reducere vandforbruget med 50%. Elektriske biler og udstyr, hvor mere end 600 biler og andet udstyr er overgået til CO2-neutral el-drift, hvilket også er sket for start- og hjælpemotorer.

Skrevet af