Home Nyheder Nyt ’Flight Training Center’ i Københavns Lufthavn

Nyt ’Flight Training Center’ i Københavns Lufthavn

0
SHARE

I august 2005 overtog tre private investorer det af staten tidligere drevne ”flight training center i København lufthavn. På 5 måneder har de nye ejere opbygget en stor kundekreds af luftfartsselskaber primært fra Europa, Afrika, og Mellem Østen. 

Investorerne har alle baggrund i luftfartsindustrien og vil skabe et moderne center for uddannelse af luftfarts personale, dvs. piloter og kabinepersonale til moderne flytyper. Det nye center opererer under navnet SimCenter Copenhagen.

Selskabets administrerende direktør og medejer, Allan Geert Nielsen har en fortid bl.a. som direktør i luftfartsselskabet Sterling. I selskabets bestyrelse indgår desuden Sterlings tidl. ejer og administrerede direktør, Lars O. Svenheim. 

SimCenter Copenhagen vil i modsætning til øvrige udbydere af simulator kapacitet i Europa, skabe et lavpriskoncept indenfor uddannelse af piloter og kabine personale. Dermed følges op på lavpris tendensen indenfor luftfart, hvor lavprisselskaberne dominerer. 

SimCenter Copenhagen foretager i 2006 markante investeringer, bl.a. i en ny Boeing B737 simulator. Boeing 737 opereres bl.a. af Sterling, Ryanair og SAS, og er det mest solgte fly fra Boeing fabrikkerne i Seattle. 

Skrevet af