Home Nyheder MyTravel Airways udvider rutenet

MyTravel Airways udvider rutenet

0
SHARE


Skandinaverne er så glade for oversøiske ferierejser, at charterflyselskabet MyTravel Airways nu udvider med tre nye destinationer. Næste vinter får selskabet lidt færre flyvninger til De kanariske Øer men til gengæld flere til nye charterrejsemål som Cape Town i Sydafrika, Mombasa i Kenya og spillebyen Las Vegas i USA.

Samtidig øges antallet af flyvninger til Thailand. I denne vinter flyves der dagligt til Bangkok eller Phuket, men fra efteråret bliver der ni ugentlige afgange, og Krabi i Sydthailand kobles på rutenettet.

”I denne vinter flyver vi ca. 63.300 skandinaver til Thailand. Til vinter øger vi dette tal til ca. 78.500. Vor Thailand-produktion vil derefter udgøre ca. seks procent af vor samlede produktion. Selv om udbuddet af oversøiske flyrejser vokser markant, vil antallet af flysæder til De kanariske Øer udgøre over 65 pct. af vor vinterproduktion, siger direktør i MyTravel Airways, Tom Clausen.
Fra Danmark flyver MyTravel Airways til Phuket, Goa og Cape Town i Sydafrika, mens Las Vegas beflyves fra både Oslo og Stockholm. Sidstnævnte by får også glæde af Mombasa-afgangen.

”Selv om vi danskere har fået smag for de oversøiske rejsemål, er svenskerne mere vilde med at rejse langt. Bliver Las Vegas og Mombasa den ventede succes, vil jeg ikke udelukke, at vi også får afgange fra Danmark” siger Tom Clausen.

Skrevet af