Home Nyheder To dages julehygge på Langeliniekajen

To dages julehygge på Langeliniekajen

0
SHARE

Anledningen er, at det første julekrydstogt kommer til København. Kl. 8.00 lørdag den 10. december byder København med HT-orkestret i spidsen det første julekrydstogt velkommen til Langelinie, og københavnerne er inviteret med til festlighederne. Når M/S Aurora fra rederiet P&O lægger til kaj ved Langelinie træder gæsterne i land til to festlige dage med dansk julestemning.

Krydstogtturisterne skal se, hvordan danskerne fejrer jul, og københavnerne er indbudt til et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Julemanden ankommer sejlende lørdag kl. 10 og derefter kan børnene glæde sig til at høre ham læse H.C. Andersens eventyr højt, når han ikke laver tryllerier sammen med nissemor og uddeler julegodter. De voksne julegæster kan glæde sig til at nyde de mange lækkerier, der sælges i teltet – alt fra julesmåkager og honning til øl fra Svaneke Bryghus og snaps og bitter fra Bornholms Spritfabrik.
Søndag skaber det grønlandske MIK Kor stemning med dans og julesange på engelsk, dansk og grønlandsk, og Helsingør Pigegarde lukker julefesten med tattoo ved skibets afgang søndag kl. 17.

Skrevet af