Home Nyheder ’Dub-Fast’ – to byer, én ferie

’Dub-Fast’ – to byer, én ferie

0
SHARE
Guinness Storehouse Exterior with fumes Landscape
Guinness Storehouse.

Der kun er to timer mellem Dublin og Belfast, så det er oplagt at opleve to storbyer på én ferie. Dublin og Belfast er kosmopolitiske storbyer med hver sin stemning. Sammen er de perfekte til en forlænget weekend og efteråret er den irske festivalsæson, så en storbyferie i Dub-Fast kan bugne af aktiviteter.

Titanic blev bygget i Belfast, og byen byder selvfølgelig på et museum, dedikeret til skibet. Titanic Belfast er en interaktiv udstilling, hvor man kan opleve, hvordan det ville være selv at stå på dækket af HMS Titanic.

5d3b05_Titanic_Belfast_2_
Titanic Belfast.

Dublins Guinness Brewery blev grundlagt i 1759, og er Dublins mest besøgte turistattraktion. Når man når op til Gravity Bar, kan man nyde en ’pint’ af den sorte drik, mens man ser på Dublin med 360 graders panoramaudsigt.

Dublin er berømt for sine pubs, men Belfast har lige så meget ret til den anerkendelse. Belfasts ældste bar, The Crown Liquor Saloon, er et eksempel på en klassisk pub, og her kan man sagtens få en aften eller en hel weekend til at gå.

Dublins svar på Belfasts Liquor Saloon er Café en Seine, der byder på et forbløffende interiør og et stort udvalg af drikkevarer og oser af den berømte irske hygge.

Belfast er kendt for sine vægmalerier, og den bedste måde at se dem på er at tage en Black Taxi Tour. De kyndige chauffører gør turen til en informativ historietime.

I gamle dage var Dublin en vikingekoloni, og Viking Splash Tour of Dublin er en ekstremt underholdende måde at se Dublin på.