Home Nyheder DSBs topchef siger op efter blot to år

DSBs topchef siger op efter blot to år

1
SHARE
Jesper T. Lok.
Jesper T. Lok.

Jesper T. Lok, der har været adm. direktør siden maj 2012, har opsagt sin stilling for at blive chef i en global virksomhed. Han fratræder senest den 31. august 2015.

Formanden for DSB’s bestyrelse Peter Schütze: ”I DSBs halvårsregnskab konkluderede vi, at DSB er så godt som i mål med ’Et sundt DSB’. Dermed er vi klar til at tage hul på den næste strækning af den strategiske rejse. Vores adm. direktør har i den forbindelse valgt at søge nye udfordringer, og bestyrelsen vil de kommende måneder finde en afløser”.

Inden Jesper T. Lok kom til i 2012, sad Christian Roslev på posten i blot tre måneder, inden han gik ned med stress. I 2011 blev daværende direktør Søren Eriksen fyret efter store problemer med DSB First, skriver avisen.dk.

I sidste uge meddelte DSB, at man stod overfor en fornyelse af togparken for mere end 20 milliarder kroner og regeringen vil de kommende år investere over 25 milliarder kroner i en elektrificering af banenettet, så der kan komme timedrift mellem de største byer i Danmark.

I øjeblikket forhandler DSB ny kontrakt med Transportministeren om den fremtidige togdrift i Danmark.

1 COMMENT

  1. Det er dejligt for DSB, at de føler sig sunde. Selskabets kunder vil nok have en lidt anderledes opfattelse, men når man er monopolvirksomhed, behøver man heldigvis ikke bekymre sig om de besværlige kunder.

Comments are closed.