Home Nyheder Dreamliner klarer sig fint

Dreamliner klarer sig fint

1
SHARE

Yves Galland, president for Boeing i Frankrig, siger blandt andet:

"Vi er yderst tilfredse med resultaterne af de gennemførte tests. For indeværende har vi ingenting at være bekymrede over – snarere tvært imod.

 

Boeing har gennemført 15 testflyvninger med det nykonstruerede letvægtsfly og har sammenlagt fløjet 60 timer fra fabrikkens lufthavn i Seattle og meddeler, at man har gennemført de første stall-tests og en række andre dynamiske manøvrer, samtidig med, at man har gennemført omfattende kontroller at flyets forskellige systemer.

 

Hermed har flyet gennemført de grundlæggende tests, som gør det muligt at udvide testprogrammet i henhold til myndighedernes regler. Boeing regner fortsat med at kunne levere det første fly af 787-typen i sidste kvartal i år.

 

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Märker ni att det andas förvåning när någonting överhuvudtaget går bra i 787-projektet. Förväntningarna verkar inte varit högt ställda. Egentligen är det helt normalt att testflygningarna fungerar som avsett nuförtiden. Det mesta har ju kunnat simuleras i förväg i datorer. Men förtroendet för 787 är ju lågt, därför anses minsta framsteg vara en sensation…

Comments are closed.