Home Nyheder Overskud på 8 mio. i Nyhavn Rejser

Overskud på 8 mio. i Nyhavn Rejser

0
SHARE

Nyhavn Rejser kom i 2006 ud med et overskud på otte mio. kr. før skat.
Omsætningen er hemmelig, men selskabet havde 12.500 pax.
“Det gik godt i 2006, og det vil også gå godt i 2007. Vi er nu 53 medarbejdere. I 2006 ansatte vi i gennemsnit to nye medarbejdere om måneden,” siger Henrik Fuglsang, direktør og medejer af Nyhavn Rejser til Stand By.
“Der har altid gået rygter i branchen om, at I havde nogle glimrende
produkter, men ikke var i stand til at tjene penge?”
“Vi har ikke noget imod at være undertippede. Jeg ved godt der er de rygter. Men vi lever af publikum og ikke af hvad branchen og kollegaerne. Vi startede i 1988 og havde de første år underskud fordi vi investerede i brochurer, IT, marketing o.s.v. I 2002 havde vi et stort underskud på to mio. kr. på grund af Sars. Men ud af de 19 år vi har eksisteret, vil jeg tro vi har haft overskud 12 – 13 år. Vi har USA som det største enkelte rejseområde, men ellers fire nogenlunde lige store områder, USA, Indiske Ocean, Fjerne Østen og Australien – New Zealand.”
“Vil I købe nye bureauer eller sælges?”
“Vi kan klare den vækst vi skal have med organisk vækst, så vi vil ikke købe noget. Alting har selvfølgelig en pris, men der har ikke været nogle tilbud eller samtaler, så det ligger ikke i kortene, at vi skal sælges,” siger Henrik Fuglsang.

Skrevet af