Home Nyheder Det ta’r hotelgæster med hjem

Det ta’r hotelgæster med hjem

0
SHARE

Det har fået tgt.dk til at se nærmere på hvad, det er, der har størst interesse. Ud over de lækre, bløde badekåber på værelset kan både Horesta og Danske Kroer og Hoteller nikke genkendende til problemet, selv om man ikke har nogen direkte opgørelse – men det har man andre steder.

 

Ifølge DinSide.no er det næsten 25%, der har ekstra med hjem i kufferten og tyvenes kreativitet er stor. Et norsk hotel har oplevet at få stjålet guldfisk fra akvariet i receptionen, og selv dynerne er populære. I USA fortæller brancheorganisationen American Hotel & Lodging Association at de amerikanske hoteller hvert år mister værdier for USD 100 mio. Her er det mest populære vaskeklude, i hvert fald hos Holiday Inn, som hvert år mister omkring 100.000.

 

I Storbritannien viser en undersøgelse blandt 1.000 hoteller i magasinet Caterer and Hotelkeeper at håndklæderne er den mest populære souvenir, fulgt af badekåberne. Men  også toiletruller og hotelværelsets elpærer figurerer højt på listen. Nogle er forsvundet med toiletsæder og -børster. En enkelt hotelejer har fået stjålet sin hund, en anden et dørhængsel, mens en tredje hotel havde mistet en dørspion fra et hotelværelse.

Skrevet af Flemming Juul