Home Nyheder Der blev for koldt ’på toppen’

Der blev for koldt ’på toppen’

3
SHARE

TV2s USA korrespondent Jesper Steinmetz var søndag på vej hjem til Washington med SAS-flyet fra Oslo.

En time efter afgangen sagde kaptajnen ifølge Steinmetz: ”Jeg har lidt dårlig nyt. Varmeapparatet i noget af flyet virker ikke, så det ville være uforsvarligt at fortsætte over Atlanterhavet”, skriver bt.dk.

Umiddelbart efter vendte flyet om og det fik korrespondenten til at kommentere: ”Det kan ellers godt gøre en urolig, når man ser den stribe, som markerer flyets retning stopper, og man mærker flyet drejer af. Selvfølgelig er folk irriteret, men jeg er imponeret over, at de tog det så roligt”.

Flyet returnerede ikke til Oslo, men landede i København, hvor der er mere support til at løse problemet. I København blev problemet ifølge korrespondenten hurtigt løst, men arbejde- og hviletidsregler betød, at flyet først lettede mandag morgen.

SAS bekræfter overfor BT, at flyet var nødsaget til at vende om på grund af temperaturen: ”Det var en fejl i installationen, som betød, at den luft, der kom ind i flyet var minus 10 grader”. Alle passagerer blev indlogeret på

3 COMMENTS

  1. Korrespondenten blev imponeret over at folk tog det roligt, at et varmeapparat ikke virkede. Han er sandelig let at gøre glad.

    • Han er nok vant til at de fleste farer op, råber og skriger på rettigheder og kompensation, så snart noget ikke lige går deres vej……

  2. Derudover var det vel ikke på vej til Washington fra Oslo? Men NY eller Miami.. slutdestination kunne meget vel være Washington for Steinmetz.

Comments are closed.