Home Nyheder Webmøder tjener på SAS-strejker

Webmøder tjener på SAS-strejker

0
SHARE

Sidst SAS varslede strejke steg NetConnects trafik 30%, og denne gang kan de bestemt også mærke tilgangen af kunder. ’Den enes død, den andens brød’ lever stadig i bedste velgående hos NetConnect.

”Når der varsles en strejke, som vi netop har oplevet, begynder virksomhederne at søge alternative mødeformer for at forblive effektive under strejken. Vi oplever en stigning i antallet af interesserede, som gerne vil vide mere om den virtuelle mødeform og som gerne bruge den med det samme,” siger Allan Rabe, landechef i NetConnect Systems.

Det er ikke kun eksisterende kunder, der bidrager til væksten ved at arrangere flere og flere online møder for at undgå rejsebekymringer. Også mange nye kunder kommer til – og de kan komme hurtigt i gang med at bruge systemerne, for teknologien er enkel.

”Selv om vi gerne ser, at danske virksomheder skal rejse mindre og i stadig højere grad mødes i det virtuelle, så er det utopi at tro, at virksomhederne med vores mødeform helt kan undgå rejser. Vores kunder rejser generelt ikke mindre, men de rejser bedre”, fortæller Allan Rabe.

De bedre rejser opnår kunderne ved at klare alle forberedelserne på online-møder. På den måde bliver det fysiske møde mere effektivt.

Skrevet af