Home Nyheder De gratis glæder

De gratis glæder

0
SHARE

I Madsby Legepark ved Fredericia bydes der på skattejagter og pandekagebagning over bål. Madsby Legepark er en stor sandlegeplads, hvor der blandt andet er mooncars, en tarzanbane, hvor børnene kan svinge sig og en afdeling med hyggelige dyr.

 

Økolariet ved Vejle kan fremvise kryb og kravl fra skovbunden under kyndig vejledning. Her får børnene lejlighed til at studere smådyrene under lup og forstørret op på et lærred.

 

Jagt- og Skovbrugsmuseet i Hørsholm har masser af udfordringer for børn, der kommer i lære som Robin Hood. Her er stokkekampe med velpolstrede stokke og gemmelege i træerne.

 

Vesterlyng Camping ved Havnsø inviterer for tredje gang på dragefestival. Her kan man bygge sin egen drage og lære at flyve med den, eller have sin drage med hjemmefra. Der er præmier for de flotteste drager.

 

Flynderupgårds historiske landbrug i Espergærde holder kartoffelferie som i gamle dage, hvor børnene lærer at tage kartofler op og i øvrigt besøge husdyrene i stalden.

 

Amagermuseet viser vejen fra jord til bord. Her slagtes og udskæres gårdens dyr og der laves medisterpølse som i gamle dage og koges suppe på friskslagtede høns.

 

På Teknisk Museum i Helsingør kan man prøve at køre motorcykel og lande fly i simulatorer eller teste sine evner som modelrecerkører på museets racerbane.

Skrevet af Flemming Juul