Home Nyheder Nedskæring på Israel og Egypten

Nedskæring på Israel og Egypten

0
SHARE

“I øjeblikket sælger vi nul, nul, nul til Israel, og interessen for Egypten er meget, meget moderat. Vi har aflyst de første 3.000-4.000 rejser til Egypten i vinter, og jeg frygter flere kan følge efter. Vi har et oplæg på 3.000 til Eilat i Israel i vinter med en maskine om ugen. Allerede nu tror jeg, at må aflyse halvdelen, altså omkring 1.500. Hvis der ikke kommer gang i salget kan vi ikke gennemføre programmet. Derimod går det utroligt overvældende med alle oversøiske destinationer, specielt Thailand. Både badeferie og rundrejser. Vi kan sælge alt det vi kan få fat i, og vil ud og prøve at få flere pladser.”

Sådan siger Jan Lockhart, direktør, Apollo og Kuoni til Stand By, lige inden vintersalget rigtigt startes i gang i løbet af de næste uger.

“Alle oversøiske destinationer er næsten dobbelt op i forhold til sidste år. Det virker som om markedet er helt umætteligt. De Canariske Øer er også lidt op i forhold til sidste år. De vil profitere på den nedsatte efterspørgsel på Egypten og Israel.

“Når det kniber med Egypten skyldes det en vis modvilje hos danskerne mod at rejse til muslimske lande. Der er sket en vis bedring i løbet af sommeren. Krigen Israel-Libanon har ikke gjort det bedre. Man kan ikke fortænke danskere i at stille spørgsmålet om Israel er et særlig smart land at rejse til lige i øjeblikket , og det smitter af på Egypten. Der skal simpelthen være totalt fred og ro i regionen,” siger Jan Lockhart.

Skrevet af