Home Nyheder Danskerne synes de er gode på ski

Danskerne synes de er gode på ski

1
SHARE

Det fremgår af en undersøgelse, som metroXpress har fået gennemført, og ifølge skiekspert Thomas Uhrskov er det en positiv forudsætning, at selvtilliden er på plads, skriver jp.dk.

 

Han understreger, at selvtillid giver afslappethed ude på pisterne og er med til at sikre, at man hele tiden kan lære nyt. Hertil kommer så, at danskerne i forhold til øvrige europæere er blevet ganske gode til at klare sig på de skrå brædder og har et overraskende højt niveau.

 

Han forestiller sig, at det kan have baggrund i en lidt større ydmyghed, der får danskerne til at gå på skiskole, hvilket ikke gælder for nordmænd og franskmænd, som forventes at kunne stå på ski, hvilket bestemt ikke altid er tilfældet.

 

I dag hedder det ikke længere ’danskerbremsen’ når en skiløber sætter sig ned for at tage farten af. Det hedder ’tekstilbremsen’ og indikerer, at det ikke længere er danskerne, der grines ad på pisterne – i dag er det i højere grad de engelske skiløbere.

 

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Stort set alle forældre tror jo også, at deres børn ligger mindst i den bedre halvdel af klassen. Selv om nationalsporten er at piske os selv for samfundets småsynder, synes vi jo inderst inde, at vi bare ER lidt bedre end de andre stakler. Også på ski..

Comments are closed.