Home Nyheder Danskere strandet i Tyrkiet

Danskere strandet i Tyrkiet

3
SHARE

Bureauet har ifølge eb.dk aflyst sine afgange i resten af august og det går ud over skandinaviske gæster, der er strandet i Tyrkiet. De kan heller ikke komme i kontakt med bureauet, hvor telefonerne ikke besvares.

 

Gæster, der møder op i lufthavnene i Danmark og Tyrkiet må konstatere, at der ikke er fly, mens enkelte er blevet kontaktet, oghar fået at vide, at de får deres indbetalinger refunderet, men det er endnu ikke sket.

 

I marts fik rejsebureauet forbud mod at sælge pakkerejser og blev eksluderet af Rejsegarantifonden, men på  hjemmesiden reklameres fortsat med medlemsskab af Rejsegarantifonden.

 

På få dage har 40-60 personer henvendt sig til Rejsegarantifonden, fortæller Birgitte Fjeldhoff, advokat i fonden.

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. Hvordan kan et bureau fortsat sælge rejser når man er blevet ekskluderet? Jeg troede at RGF var forbrugerens vagthund på det område…

  2. De sælger ikke pakkerejser længere, kun flybilletter. Det kan man desværre ikke forhindre dem i, kun håbe at de rejsende ikke hopper på limpinden og sender flere penge til bureauet.

  3. Hvornår lærer folk dog at benytte etablerede selskaber i stedet for at spare nogle hundrede kroner. Alle kan sælge flybilletter.

Comments are closed.