Home Nyheder Danskere har svært ved at holde ferie

Danskere har svært ved at holde ferie

0
SHARE

Det fremgår af en undersøgelse, Expedia har fået foretaget af Harris interactive. Nærmere adspurgt er det ikke på grund af arbejdsgiverpres eller et spørgsmål om penge, men derimod ganske enkelt om dårlig planlægning, fortæller Fyens Stiftstidende ifølge jp.dk.

 

David Bækholm, der er talsmand for Expedia i Danmark, forklarer, at hvor danskerne benytter ’dårlig planlægning’ som årsag til, at de ikke holder hele deres ferie, så fortæller 13% af svenskerne, at de bliver på job’et for pengenes skyld, hvilket kun gælder for 5% af danskerne.

 

Formanden for Dansk Psykolog Forening, Roal Ulrichssen, er ikke overrasket. Han nævner, at vi i årevis har kæmpet for at få meningsfuldt arbejde, og det fører nu til, at mange har svært ved at adskille arbejdstid og fritid.

 

I Dansk Arbejdsgiverforening siger ansættelsesretschef Flemming Dreesen, at alle undersøgelser viser, at man kommer med fornyede kræfter tilbage far ferie, og det er en fordel for alle parter, så han siger: ”Hold dog den ferie, du er berettiget til”.

Skrevet af Flemming Juul