Home Nyheder Dansker kvalificeret til VM i gastronomi

Dansker kvalificeret til VM i gastronomi

0
SHARE
Morten Falk.
Morten Falk.

Morten Falk og hans assistent Emil Rodam opnåede en 10. plads ved Bocuse d’Or Europe, det uofficielle europamesterskab i gastronomi. Det betyder repræsentation ved verdensmesterskabet i Lyon i januar.

Siden februar 2015 da Kadeau-kokken Morten Falk fik at vide, at han blev Danmarks næste Bocuse d’Or-kandidat, har han forberedt sig til EM.

Danskerens menu krævede mange timers træning med assistenten, Emil Rodam, og coachen, Jeppe Foldager.

”Danmark har stolte traditioner i Bocuse d’Or, og derfor glæder det os, at Danmark igen er repræsenteret. Vi ved, at det danske hold har potentiale til at gå hele vejen, og det får de nu muligheden for at vise i Frankrig til januar,” siger Katia K. Østergaard, der er direktør i Horesta.

Vinderen af Bocuse d’Or Europe blev Ungarn, der kunne lade sig hylde på hjemmebane i Budapest. Norge hentede andenpladsen og Sverige blev nummer tre.