Home Nyheder Danske børn er vidt berejste

Danske børn er vidt berejste

0
SHARE

ferie71% af deltagerne i en landsdækkende undersøgelse blandt forældre med hjemmeboende børn var sidste år ferie med børnene, hvor de skulle flyve.

Undersøgelsen, der omfatter 1.195 adspurgte er lavet af Kompas Kommunikation for Apollo, viser at 71% tog et eller flere børn med ud at flyve. Flest fra hovedstaden og region Sjælland med hhv. 81 og 78%.

”Danskerne ser ikke længere ferie som en luksus, men som en ret. At bruge tid med familien er vigtigere end nogensinde. Undersøgelsen viser også, at man ikke beder skolen om fri for at komme på udlandsferie men respekterer de officielle ferieperioder”, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo.

Kun 14% af forældrene tager deres børn ud af skolen for at tage dem med på sommerferie.

Undersøgelsen stemmer godt overens med den aktuelle tendens på hotelområdet, hvor hoteller med gode, børnevenlige poolområder og vandparker på hotelområdet er i vækst.

”Mange gode hoteller og hotelkæder har de seneste år udvidet poolområdet, så det er bedre opdelt mellem børnefamilier og par uden børn. De deciderede børnepools og vandparker ligger nu oftere lidt væk fra de poolområder, hvor voksne uden børn søger hen, således at begge grupper kan finde sig til rette på det samme hotel. Herudover har flere hoteller opført små vandparker i hotellets periferi”, slutter Rikke Koks Andreassen.