Home Nyheder Danmarks største musikalske træf i Tivoli

Danmarks største musikalske træf i Tivoli

0
SHARE

Med 245 koncerter på 14 scener over to dage er Musikskoledage i Tivoli Danmarks største musikalske event for musikskoleelever.

I år er der tilmeldt 6.000 børn og unge fra 72 musikskoler. Ud over et rekordstort antal danske musikskoler er der i år deltagelse af unge fra Grønland og Canada.  Det er 28. gang Musikskoledagene indtager Tivoli, og de musikalske træf finder sted den 6. og 7. maj.

Et dyk ned i programmet vidner om, at gæsterne bliver præsenteret for en bred vifte af musikgenrer. Hvordan lyder f.eks. gypsijazz spillet af elever fra Københavns Kommunes Musikskole, verdensmusik fra Rudersdal og tværfløjter fra Høje-Taastrup?

Blandt årets nyheder finder man bl.a. en ny singer/songwriter scene på 1. sal i ’Woodhouse’ – med udsigt til Plænen.  Her vil eleverne optræde med egne kompositioner og sange. Programmet byder også på musikparader, promenadekoncerter, ShuBidDua-sange, Frank Sinatra-klassikere, heavy rock, steelbands og salsa. Det bliver muligt at opleve et kor med 220 sangere på Plænen.