Home Nyheder Danmark med i Hotelstars Union

Danmark med i Hotelstars Union

1
SHARE

hotelstjerner.ashxHoresta gør Danmark til medlem af den største klassifikationsordning for hoteller i Europa, ’Hotelstars Union’, som hermed er oppe på 15 medlemslande.

Hotelstars Union opererer ligesom Horesta med 1-5 stjerner, men optagelsen i det europæiske system vil bidrage til øget gennemsigtighed og bedre markedsføringsmuligheder, mener Horesta.

”Det vil styrke branchen med en samlet og anerkendt europæisk hotelklassifikation, der fungerer efter klare, gennemsigtige og ikke mindst sammenlignelige kriterier”, siger Horestas politiske direktør Jonas Wilstrup.

”Det gælder f.eks. de store, internationale kongresser. Her er det afgørende, at kunne oplyse antallet af hoteller med et givent antal stjerner for at komme i betragtning”.

Hotelstars Union er udviklet gennem samarbejdet i Horestas europæiske organisation Hotrec, og Danmark overgår formelt til Hotelstars Union klassifikationen den 1. januar 2015. De 15 medlemslande er Danmark, Østrig, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Holland, Sverige, Schweiz, Belgien, Estland, Letland, Litauen, Luxembourg, Grækenland og Malta.

1 COMMENT

  1. Den interessant del i historien ville være om det fortsat kun er forbeholdt for HORESTAs medlemmer at kunne stjerneklassificere sig. I givet fald er det jo ikke en bedre løsning i forhold til HORESTA’s de facto monopol på hotelstjerner

Comments are closed.