Home Nyheder SAS øger markant på Arlanda

SAS øger markant på Arlanda

0
SHARE


SAS øger markant mere ud af Arlanda lufthavnen ed Stockholm end i København. Dermed lettes livet for tusinder af svenske forretningsrejsende, som slipper for at skulle via flyselskabets ”officielle” hub i København. Men samtidig er der udsigt til at Københavns position sættes under fornyet pres.

Den kommercielle direktør for SAS Sverige, Susanne Dahlberg, siger at åbningen af de mange nye destinationer er den største udvidelse af det svenske rutenetværk i de seneste 20 år. ”Vi imødekommer vore kunders krav om non-stop ruter fra Stockholm-Arlanda til en række nye destinationer. Vi har ændret den måde, vi arbejder på, og det har lukket op for en mere effektiv udnyttelse af vores fly” siger Dahlberg.

Hos SAS Danmark afviser pressechef Jens Langergaard, at København står for fald som SAS’ vigtigste hub: ”Der er ingen landskamp i det her. SAS Sveriges nye ruter er kun et udtryk for et dynamisk trafikprogram. SAS’ selskaber konkurrerer ikke med hinanden, men med andre flyselskaber” siger Langergaard til Berlingske.

Skrevet af