Home Nyheder Sterling dropper køb af FlyMe

Sterling dropper køb af FlyMe

0
SHARE


Kreditorerne i FlyMe skal ikke længere satse på at få reddet deres penge ved et salg til lavprisselskabet Sterling. Ifølge Sterlings bestyrelsesformand, Palmi Haraldsson, havde Sterling givet et tilbud på at overtage det konkursramte flyselskab, men det tilbud udløb i fredags. Og ifølge Haraldsson meldte bobestyreren ikke engang tilbage om tilbuddet var interessant, inden fristen udløb. Det får Sterling-bestyrelsesformanden til at konkludere, at Sterling ikke længere er interesseret i konkursboet, skriver Dagens Industri i dag.

”Selskabet savner værdi. De har ingen fly, kun en kæmpe gæld. Vi er ikke længere interesserede i konkursboet” siger Sterling-formanden. Han tilføjer, at Sterling allerede har sat sig på stort set hele FlyMe’s markedsandel, men at man har afgivet et tilbud på det konkursramte lavprisselskabs kundekartotek.

Dermed synes det klart, at Sterling ikke kommer til at videreføre det konkursramte, svenske lavprisselskab. For under et år siden var relationerne mellem FlyMe og Sterling ellers tætte, og Palmi Haraldsson var økonomisk involveret i begge flyselskaber. Men uenigheder mellem Haraldsson og en anden FlyMe-storaktionær, Christer Ager-Hanssen, førte til at Haraldsson solgte sine FlyMe aktier.

Skrevet af