Home Nyheder Showrejse med Thomas Eje

Showrejse med Thomas Eje

0
SHARE

“Jeg kan godt lide at lave noget, der er sjovt. Om det er underholdning eller andre rejser er lige meget. Bare der er penge i det,” siger Søren Rasmussen, Albatros Travel.

Han går nu sammen med Thomas Eje og Niels Wenkens om at lave en showrejse til Las Vegas, for at se Thomas Eje i hans debutshow i spillebyen.

Thomas Eje har øvet sig i månedsvis i USA, og håber nu på at få sit gennembrud i USA under navnet Tom Dane i to shows 15. og 16. november på “The Suncoast Casino, Las Vegas.

“Showene bliver bl.a. for agenter, tv-folk o.s.v., som gerne skulle hyre Thomas Eje til nye opgaver i USA. Thomas Eje vil bl.a. lave parodi på kendte amerikanere og spille på mange instrumenter. Rejsen fra Danmark varer en uge og koster 11.900 kr. med fly, hotel, show og dansk rejseleder. Vi fik kontakten til Thomas Eje og Niels Wenkens bl.a. gennem Don Ø, som er med i bestyrelsen for Albatros. Jeg regner med mange kendte kommer til showet bl.a. Tony Curtis, og jeg regner med, at de to andre fra Linje Tre også tager med til USA. Efter showet skal vi møde Thomas Eje ved et party,” siger Søren Rasmussen, Albatros til Stand By.

“Jeg regner med omkring 200 danskere på rejsen. Vi har lavet underholdningsrejser før, bl.a. med De Tre Tenorer i Wien og Budapest,” siger Søren Rasmussen, der trods flere dage i Vegas, ikke har spenderet en mønt i spillebyen, fordi han, efter eget udsagn, er en gnier.

Skrevet af