Home Nyheder TRUMF REJSER indgiver konkursbegæring

TRUMF REJSER indgiver konkursbegæring

0
SHARE

Flere dages rygtedannelse blev her til eftermiddag en realitet, da rejsebureauet TRUMF REJSER måtte kaste håndklædet i ringen og indgive konkursbegæring.

Rejsegarantifonden har netop lagt nedenstående tekst på deres website:

Trumf Rejser ApS, Nørregade 45, 4100 Ringsted, har den 20. dec. 2005 meddelt fonden, at selskabet indgiver egen konkursbegæring. Når skifteretten har afsagt konkursdekretet, udsender fonden brev til de kunder, der har købt pakkerejser arrangeret af selskabet, med oplysning om betingelserne for at få erstatning fra fonden. Når konkursdekretet er afsagt, opdateres fondens hjemmeside med nærmere oplysninger om sagen.

Det er endnu ikke lykkedes STAND BY at træffe direktøren i det konkursbegærede selskab for en kommentar, ligesom der endnu ikke foreligger kvalificerede bud på, hvad konkursen kommer til at koste.

De syv medarbejdere i det konkurstruede selskab var endnu ikke informeret, at man på garantifondens website kunne læse om konkursbegæringen. Dette sker formentlig her til eftermiddag.

Ifølge velunderrettede kilder har TRUMF REJSER gennem et stykke tid søgt efter købere eller partnere, der kunne sikre bureauets overlevelse.

Skrevet af