Home Nyheder Investering på 300 millioner på hotel og spa

Investering på 300 millioner på hotel og spa

0
SHARE

I dag starter ombygningen og udbygningen af det tidligere sanatorium i Brejning ved Vejle Fjord.

Comwell og samarbejdspartnere investerer ca. 150 millioner kroner i projektet, der bliver til Comwell Kellers Park Hotel & SPA. Hotellet åbner den 1. juli 2007.

Til maj åbner endvidere Comwell Danmarks første full size og full service spa på Comwell Borupgaard i Snekkersten ved Helsingør. Også her har investorerne skudt ca. 150 millioner kroner i kombinationen spa og hotel.

Økonomidirektør Peter Schelde, Comwell siger:
”Vi satser stort på spa og vil ikke begrænse os til hovedstadsområdet. Vores ambition er at gøre begrebet kendt og anerkendt i hele Danmark. Omdrejningspunktet er livskvalitet og nydelse. Inspirationen kommer fra de klassiske spa-kulturer, kombineret med de mest moderne teknikker og faciliteter. Tilsat vores mangeårige erfaring og succes med spa-drift i Sverige.”

Både Borupgard og Kellers Park indrettes efter svensk forbillede. Comwell Varberg Kurort Hotell & SPA blev i 2005 kåret til Europas bedste spa.

Kellers Park bliver også golfhotel, da Comwell har et tæt samarbejde med Vejle Fjord Golfklub, der er ved at anlægge stor golfbane ved siden af hotellet.

Skrevet af