Home Nyheder Lavprisflyselskaber vælger Amadeus

Lavprisflyselskaber vælger Amadeus

0
SHARE

I løbet af de seneste 12 måneder har seks flyselskaber valgt Amadeus Customer Management IT Solution. De senest tilkomne er mexikanske VivaAerobus og det colombianske AerOasis. Platformen er en integreret løsning, der håndterer samtlige kundeprocesser fra booking til bagagehåndtering så det fremmer virksomhedernes vækstmål og strategier for øgning af indtægterne.

”Stabiliteten og ydeevnen gjorde, at vi kunne tilpasse vores systemer efter kundernes behov”, siger Hans-Petter Aanby, informationschef hos Norwegian. ”Sammenlignet med vores gamle system repræsenterer Amadeus en alsidighed, der sikrer en tydelig strategi for opgradering og udvikling både i dag og i fremtiden”.

Markedet for lavprisflyselskaber er kendetegnet af en eksplosiv tilvækst verden over. Det kræver en fleksibel løsning, der let tilpasses de dynamiske forretningsmodeller. Amadeus CMS-platformen til lavprisflyselskaber omfatter salg, web, callcenter, registrering og kontrol af flyafgange. Platformen understøtter alle former for flyselskaber uanset størrelse og geografisk placering.

I Skandinavien anvendes platformen af Norwegian og FlyNordic.

Skrevet af