Home Nyheder SAS-piloter på vej til Ryanair

SAS-piloter på vej til Ryanair

0
SHARE

Lavprisselskabet Ryanair har tilsyneladende haft succes med den hvervekampagne, rettet mod de utilfredse SAS-piloter, som det irske selskab lancerede i sidste uge. Ifølge en pressemeddelelse fra de uofficielle pilottalsmænd, som blev udsendt i går eftermiddag, kan Ryanair tilbyde avancement fra styrmand til pilot på bare seks til 12 måneder, og samtidig mener piloterne, at det irske flyselskab reelt tilbyder en bedre ”livsløn” end den, der er udsigt til i SAS.

I pressemeddelelsen hedder det, at ”I en periode, hvor samarbejdsklimaet med ledelsen er på frysepunktet, og en moderne personalepolitik er ikke-eksisterende, kan man ikke fortænke piloterne i at se sig om efter en arbejdsgiver, der kan tilbyde ro i dagligdagen”. Dermed synes det fastslået, at klimaet mellem piloterne og SAS-ledelsen fortsat er ekstraordinært dårligt.

Piloterne skriver videre i deres pressemeddelelse, at de lægger vægt på, at Ryanair kan tilbyde ”klare og tydelige” vilkår. ”Det kan undre os, at SAS ikke tager situationen mere alvorligt, når man tydeligt kan se, at der kommer til at mangle piloter indenfor en kort årrække” fastslår de utilfredse SAS-piloter i pressemeddelelsen.

Skrevet af