Home Nyheder Cuba bliver nyt charterhit

Cuba bliver nyt charterhit

4
SHARE

cubaApollo udbyder dette efterår og vinter flere rejser fra København til Cuba i samarbejde med Thomas Cook Airlines.

”For bare få år siden var det utænkeligt at tage på charterferie til Cuba. Men charter anno 2015 om særlige oplevelser, indblik i nye kulturer og naturligvis god mad og afslapning, og her er Cuba en oplagt destination,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Ud over badeferie tilbyder Apollo tre forskellige krydstogter samt en rundrejse på Cuba. Der flyves direkte fra København til Varadero på Cuba med Thomas Cook Airlines.

4 COMMENTS

 1. Er skønt at læse, at der bliver mere fokus på Cuba, og at flere og flere ønsker at rejse dertil, og derved direkte eller indirekte forbedre økonomien på Cuba.

  Man skal dog blot huske på, at såfremt man tager på charterferie til Varadero, så er det, det samme som at holde ferie på Mallorca, og man har ikke tilnærmelsesvis oplevet Cuba.
  Man må ikke rejse hjem med den tanke, at sådan ser hele Cuba ud, og de har det jo egentlig godt.

  Håber blot at alle besøgende på Cuba tager sig tiden til nogle udflugter, og kommer væk fra Varadeo og ser “det rigtige Cuba”. Det er nemlig en fantastisk oplevelse, og en tidsrejse tilbage til før jeg var født.
  Heste- og oksetrukne vogne, overfyldte lastbiler, der fungerer som busser, ældgamle amerikaner biler osv.
  Cuba er bestemt et besøg værd, men ser man kun de smukke all inclusive hoteller på Varadero, så har man ikke set Cuba.

  God ferie

 2. Hvad menes med ” det samme at tage til Mallorca” ?…Mallorca er da alt muligt andet end blot de kendte turiststeder ligesom Varadero og Cuba generelt. Dum og uvidende kommentar!

 3. Hej Johnnie

  Beklager min udtryksmåde. Men alt der menes dermed er, at turistbyerne på Varadero er af samme standard som turistbyer på Mallorca eller andre Middelhavsområder.
  Bevæger man sig ikke væk fra Varadero halvøen, så oplever man ikke “det rigtige Cuba”, hvilket er synd, da det bestemt er et land der er værd at besøge.

Comments are closed.