Home Nyheder CPHs taxfree er Nordens billigste

CPHs taxfree er Nordens billigste

1
SHARE

Avisen har sammenlignet priserne på 25 udvalgte varer i taxfree-butikkerne i Oslo Lufthavn Gardermoen, Værnes, Flesland, Kjevik, Sola (alle i Norge), Stockholm Arlanda i Sverige og Københavns Lufthavn. Man har sammenholdt priserne på to indkøbskurve fra de nordiske taxfree-butikker, og i begge tilfælde var CPHs taxfree-kurv billigst. Sammenlignet med Arlanda, som var dyrest, var CPH-kurvene henholdsvis 110 og 187 kroner billigere*.

Taxfree-butikkerne i Københavns Lufthavn drives af Gebr. Heinemann Retail. Her kører man pristjek to gange om året for at sikre, at taxfree-butikkerne altid er 20% billigere med parfume og kosmetik end de vejledende udsalgspriser. Også kollegerne mod nord holdes der skarpt øje med.

 

”Konkurrencen i Norden er hård, og vi gør et stort stykke arbejde for at sikre, at vores priser på vin, spiritus og cigaretter som minimum er konkurrencedygtige med vores nordiske kollegers. Aftenpostens pristjek vidner om, at vores indsats virker efter hensigten, og det er vi naturligvis meget tilfredse med,” siger Tore Hov, general manager for Gebr. Heinemann Retail Denmark.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Det havde været interessant, om man havde taget Keflavik med i undersøgelsen – så havde den vundet klart! CPH’s priser er som regel ok, men slet ikke de billigste!!!!

Comments are closed.