Home Nyheder Costa Brava igen i søgelyset

Costa Brava igen i søgelyset

0
SHARE
Tossa de Mar.  Foto: Beach Tours.
Tossa de Mar. Foto: Beach Tours.

Spaniens nordøstlige hjørne tiltrækker nu igen danskerne med sine hvide strande og de uforlignelige udflugtsmål, ikke mindst Barcelona. Årsagen er primært, at Tyrkiet og Egypten ikke trækker som tidligere.

Costa Brava er nystartede Beach Tours mest populære rejsemål i øjeblikket.  Selskabet forventer at sælge et par tusinde rejser til Spaniens nordøstlige hjørne i år.

”Costa Brava har ikke gjort så meget stads af sig de seneste 10-15 år, men vi oplever, at destinationen nu igen står højt på danskernes ønskeseddel. Danskerne går retro sammen med os, kan man sige, da Tyrkiet, Egypten og visse græske øer ikke er så søgte som tidligere”, siger Jan Lockhart, adm. dir. for Beach Tours.

Situationen i Tyrkiet, Egypten og visse græske øer har presset destinationer som Mallorca og De Kanariske Øer voldsomt med stor efterspørgsel. Mange hoteller i højsæsonen er allerede udsolgt.

”Costa Brava er prisvenligt og leverer en perfekt kombination af strandliv og gode oplevelser, som for eksempel besøg på Camp Nou og i La Sagrada Familia i Barcelona”, siger Jan Lockhart.