Home Nyheder Claus Meyer åbner tre nye restauranter

Claus Meyer åbner tre nye restauranter

0
SHARE

custom houseHan har overtaget bygningerne lige overfor Noma, hvor han er medejer. Bygningerne på Københavns Havn er kendt under navnet Custom House, som for kort tid siden gik konkurs.

Claus Meyer har til det nye projekt slået sig sammen med Niels Lan Doky. Huset skal hedde The Standard og får to barer og tre restauranter, hvoraf den ene ledes af tidligere Noma-souschef Torsten Vildgaard, skriver politiken.dk.

Den anden restaurant bliver en indisk gourmet restaurant, som skal drives af Karam Sethi, der ejer en indisk et-stjernet Michelin-restaurant i London. Den tredje restaurant er stadigvæk på tegnebrættet og udvikles af Torsten Vildgaards firmapartner Søren Westh.

The Standard får Jacob Kocemba som General Manager. Han har tidligere vundet VM for tjenere og NM for sommelier’er, og var senest som restaurantchef på Nimb Hermann.

Niels Lan Doky er en af verdens bedste jazzmusikere og vil nu slå sig ned i Danmark igen. Planen er at

Finde ud af hvad der sker, når man placerer gode jazzmusikere og fremragende kokke under samme tag, men adskilt fra hinanden.

”Vi håber med The Standard at rekruttere nye fans til både jazzen og til maden. Men Claus og jeg er særligt spændte på, om vi kan skabe en større oplevelse for dem, der vælger både at spise og høre musik, fordi vi gør det sammen under samme tag,” skriver han i en pressemeddelelse.

The Standard skal åbne til september.