Home Nyheder Cimber Sterling iværksætter intern undersøgelse

Cimber Sterling iværksætter intern undersøgelse

8
SHARE

”Jeg har ringet til Bjørn Kjos og givet ham en uforbeholden undskyldning for, hvad der er foregået. Vi kan ikke blande os i, hvad vores medarbejdere foretager sig privat, men jeg vil gerne understrege, at det ikke er den måde, Cimber Sterling ønsker at drive forretning på. Det er udtryk for misforstået loyalitet over for firmaet,” siger administrerende direktør Jacob Krogsgaard og fortsætter:

 

”Derfor har jeg iværksat en intern undersøgelse af, hvorvidt der er brugt Cimber Sterling computere eller -kreditkort. Baseret på undersøgelsen vil jeg og bestyrelsen vurdere eventuelle yderligere skridt.”

 

Skrevet af Flemming Hastrup

8 COMMENTS

  1. Var det ikke Norwegian der for noget tid siden, sagsøgte SAS for at dumpe billet priserne i Norge? Nu gør de det selv i Danmark.
    Så hvis det er Cimber-Sterling ansatte, der har købt de omtalte billeter, skal de have mange roser.

  2. Fri konkurrance kan være meget godt for os forbrugere, men når det kommer til at fremmede flyselskaber får frit slag mht. indenrigs ruteflyvning og bringe landets egen indtjening i fare, er vi simpelthen for langt ude… I adskillige andre lande tilbyder man altså kun de fremmede selskaber forbindelses flyvninger og ikke direkte rutetrafik. Hvor er vores suverænitet og hvor er politikerne henne i denne sag ??

  3. Er der nogen der har tænkt over at Norwegian bryder lovgivningen mht. persondata loven ? Så vidt jeg er oplyst er det ikke lovligt, som luftfartselskab, at oplyse hvem der er ombord på et fly ej heller hvem der har købt billetterne. Det er foruroligende at Norwegian så skødesløst selv tolker reglerne.

  4. Cimbers første reaktion på gårdagens hændelser “Det er Norwegians egen skyld”?? magen til sludder. Fortæller lidt om hvilken kultur der hersker hos Cimber og hvor meget firmaet er på røven siden man ter sig på denne måde.

  5. Norwegian har aldrig sagsoegte SAS for at dumpe billet priserne… ? Kigge lidt paa det, det var noget meget mere.

  6. Hva fan har de gang i?? sikke nogen amatöre ;O) man kan virkelig se at cimbersterling er total på röven.dårlig taber er hva de er.de burd lukke for den amatör firma som ikke ka tåle at norwegian er ved og köre dem over.de burd få en kämpe böde for det pis de har lavet.Hvor gammel er man så??

Comments are closed.