Home Nyheder Cimber lukker til foråret og opsiger alle ansatte

Cimber lukker til foråret og opsiger alle ansatte

2
SHARE

OY-RJK-Front-SideSAS har opsagt aftalen med Cimber fra april næste år. Derfor stopper alle aktiviteter i flyselskabet, og de 130 ansatte modtager i dag og i morgen deres opsigelser. ”Vi vil gerne udvise rettidig omhu med afviklingen,” siger Jørgen Nielsen.

”SAS har ikke ønsket at forlænge vores nuværende aftale om fire CRJ200 fly fra april næste år, og dermed skrider grundlaget for Cimbers fortsatte eksistens. Det er jeg utroligt ked af, men vi har efter nøje overvejelser besluttet at tage den værst mulige konsekvens, nemlig at lukke helt ned fra april,” siger direktør og medejer Jørgen Nielsen til standby.dk

”Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få nye aftaler i hus inden det er for sent. Lykkes det ikke, vil vi udvise rettidig omhu i vores bestræbelser på at lave en kontrolleret nedlukning og undgå konkurs for Cimber A/S. Vi har kontrakter, som dækker frem til og med de første tre måneder i 2015.”

”Nu håber vi på bred opbakning, så vi i det mindste kan flyve vore kontrakter færdig for vore kunder,” tilføjer han.

Samtlige 130 medarbejdere er opsagt fra april, det gælder også direktionen.

2 COMMENTS

  1. Det lyder da noget trist.. 🙁 hvad med at etablere sig som et Dansk “LCC” selskab og tilbyde f.eks BLL / LGW, uha jeg savner den rute 🙂

  2. Selvom dagen i dag var smuk og solrig så er det en trist trist trist dag for dansk luftfart… De bedste hilsner og tanker til de mange hårdt arbejdende medarbejdere der har været med til at gøre i Cimber til eet af de bedste flyselskaber der var…..

Comments are closed.