Home Nyheder Cimber fejrer 60 års fødselsdag

Cimber fejrer 60 års fødselsdag

0
SHARE

I dag er det præcis 60 år siden Cimber Air – nu Cimber Sterling – blev stiftet af Ingolf L. Nielsen og som i dag har over 800 flyvninger om ugen og 60 destinationer i hele Europa – som netop er blevet udvidet med en destination i mellemøsten (Tel Aviv).  

 

Ud over at Cimber Sterling tilbyder de mange fødselsdagbilletter, har selskabet skudt en konkurrence i gang, hvor man kan vinde et weekendophold på ens egen fødselsdag – og invitere de tre personer, som man helst vil fejre dagen med.

 

Cimber Air blev grundlagt 2. august 1950 af nu afdøde Ingolf L. Nielsen. I 2009 fik flyselskabet navnet Cimber Sterling.

 

Fødselsdagen fejres med, at man for eksempel kan man komme til Napoli, Rom og Prag fra København for kun 295,- kr. eller til Nice og Rom fra Billund og til Nice, Malaga, Barcelona, Madrid og Split fra Købehavn fra 395,- kr. eller fra Aalborg til Antalya og Oslo, eller fra Billund til Antalya, Paris, Malaga, Dublin, Oslo og Bergen, eller fra København til Sunny Beach, Kreta, Firenze og Mallorca fra 495,- kr.

Skrevet af Flemming Juul