Home Nyheder Carnival forbyder dating-cruises

Carnival forbyder dating-cruises

1
SHARE

De såkaldte ’cougar cruises’, hvor modne kvinder (cougars) får lejlighed til at date yngre mænd, har været en stor succes, men er faldet krydstogtgiganten Carnival for brystet, så man nu forbyder den slags arrangementer på rederiets skibe, skriver jp.dk.

 

 

Krydstogtet var arrangeret af ‘The Society of Single Professionals’ og ‘The Singles Travel Company’ på et togt fra San Diego til Mexico og arrangørens 300 pladser ombord blev revet væk, så der måtte oprettes ventelister.

 

Arrangørerne er også tilfredse med forløbet af det tre dages krydstogt og planlægger at følge succes’en op med krydstogter dels fra Los Angeles til Mexico og dels fra Miami til Bahamas og har planer om en australsk pendant. Første cougar cruise i 2010 gennemføres med Royal Caribbeans Mariner of the Seas, mens det næste finder sted i samarbejde med Norwegian Cruise Line.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Det kunne være interessant at vide, hvordan man sørgede for at mændene var yngre. Bortset fra det, lyder det som et fint koncept. Der findes jo allerede bøssecruises og nudistcruises, så hvor ikke også for dette segment…

Comments are closed.