Home Nyheder Caribien igen klar til danske feriegæster

Caribien igen klar til danske feriegæster

0
SHARE
Varadero på Cuba.

Orkanerne Irma og Maria anrettede store skader i Caribien. Om få uger åbner Spies vintersæsonen med egne fly fra Danmark.

Spies medarbejdere har besøgt turistområderne, hotellerne og strandene. De rapporterer, at langt de fleste af skaderne er udbedret.

”Nogle øer blev virkelig hårdt ramt, men livet er vendt tilbage til det normale. Vi har udført positive kvalitetskontroller af bygninger og strande i vores områder. Efter rengøring og reparationer, er de lokale klar til at give turisterne en varm velkomst”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Cubanerne har haft meget travlt med at rydde op og udbedre skader. Spies store rejsemål på øen, Havanna og Varadero, fungerer som før Irma og Maria.

De store rejsemål Puerto Plata og Punta Cana i Den dominikanske Republik slap nådigt fra orkanernes hærgen. Man skulle ikke tro, at Irma og Maria var drevet hen over de to turistområder. Alt er åbnet og fungerer som normalt.

Spies samarbejder med flere krydstogtrederier. Flere af krydstogterne går til nogle af de hårdest ramte øer. Derfor har flere rederier omlagt deres ruter. Spies kontakter de berørte gæster om ændringerne. Hvis de nye ruter ikke er tilfredsstillende for de indbookede gæster, kan de frit ombooke eller afbestille.