Home Nyheder Cancer-kongres med 20.000 deltagere

Cancer-kongres med 20.000 deltagere

0
SHARE

kongresI dag slår København dørene op for Europas største kongres inden for cancer-området. De 20.000 deltagere gør kongressen til den største i Danmark nogensinde.

Samtidig tiltrækker den en række store medicinalvirksomheder, der vil investere i danske virksomheder, som de bliver matchet med ved speed-dating for erhvervslivet.

Når eliten inden for et videnmiljø mødes til kongres, følger erhvervslivet med. Det nyder Danmark godt af i disse dage. Flere store internationale medicinalvirksomheder kommer for at deltage i et af arrangementerne med speed-dating og matchmaking, hvor investorer kan finde sammen med lokale virksomheder.

”Vi holder et arrangement, hvor fem store, internationale medicinalvirksomheder møder 12 lokale biotech- og medicinalvirksomheder fra Greater Copenhagen-regionen. Det er oplagt at fremvise regionen som et innovativt sted for pharma og biotech, og så kommer der forhåbentlig konkrete aftaler ud af det også,” siger Claus Lønborg, CEO hos Copenhagen Capacity.

Investeringerne, der trækkes til landet i kølvandet på kongressen, vil styrke det danske life science-område, hvor Danmark i forvejen har en stærk position. Danmarks eksport inden for life science udgør årligt 100 milliarder kroner og er kilde til over 100.000 arbejdspladser.

”Sammen med vores partnere vinder vi hvert år værtskabet af ca. 60 internationale viden-kongresser til hovedstadsregionen og de fleste kongresser beskæftiger sig med områder, hvor Danmark i forvejen har en styrkeposition, eks. cleantech, greentech, life science og IT, ” siger Jonas Wilstrup, underdirektør og kongreschef i Wonderful Copenhagen.