Home Nyheder Søren Rasmussen bygger femstjernet hotel i Afrika

Søren Rasmussen bygger femstjernet hotel i Afrika

0
SHARE

Søren Rasmussen, direktør og medejer af Albatros, er i øjeblikket i gang med at bygge et femstjernet luksushotel ved Olololo gate på Masai Mare sletten i Kenya.

Det nye luksushotel, eller safari lodge, får navnet Karen Blixen Safari Lodgen. Det får 22 værelser lavet i telt. Desuden laver Søren Rasmussen en mobil bush-camp, hvor gæsterne kan sove næsten helt isoleret. Bushcampen skal flytte sig efter hvor dyrerne er.

“I højsæsonen fra juli til november er der ved at være fyldt op i lodges i Kenya. Den anden grund til at vi selv bygger, er, at mange lodges efterhånden er store og upersonlige med op til 200 gæster og to seatings til aftensmaden. Det er ikke særligt spændende for gæsterne. Vores nye hotel bliver færdigt 1. november og kommer til at koste otte – 10 mio. kroner. Det bliver økologisk bæredygtigt. Her kan jeg lave det for vores gæster som jeg altid har drømt om. Fugleture, vandring i bushen for at se på dyr med en erfaren masai, kulturbesøg hos masaier o.s.v.,” siger Søren Rasmussen til Stand By.

“Karen Blixen Safari Lodge ligger lige ved floden, så folk fra deres terrasser kan se både krokodiller, flodheste og elefanter,” siger Søren Rasmussen.

Skrevet af