Home Nyheder Delta Air Lines starter på en frisk

Delta Air Lines starter på en frisk

0
SHARE

Hermed er Delta klar til at tage konkurrencen op med både ruteselskaber og lavprisselskaber. Delta har en konkurrencedygtig omkostningsstruktur, et globalt netværk, ny fokus på kundeoplevelsen og medarbejdere med økonomisk interesse i virksomhedens fremtid.

Blandt de resultater, Delta har opnået i de 19 måneder i betalingsstandsning, er en besparelsesplan, som hurtigere end planlagt sikrer 16 milliarder kr i besparelser årligt – en international ekspansion med over 60 nye ruter siden efteråret 2005 – de seneste fire kvartaler med overskud på driften, heraf 800 millioner kr i første kvartal 2007 – reduceret gæld fra 92 milliarder kr i juni 2005 til 42 milliarder i 2007 – nået de laveste administrationsomkostninger (ikke medregnet brændstof) blandt ruteselskaberne.

Deltas CEO Gerald Grinstein: ”I dag er en historisk dag for Delta Air Lines. En dag som kun har været mulig på grund af medarbejdernes hårde arbejde. Delta er med stor succes transformeret til overskudsgivende selskab, med forbedrede kundeoplevelser, et udvidet internationalt rutenetværk, og vi har skabt en platform for fremtidig succes. Jeg er helt overbevist om, at Delta igen vil indtage sin placering blandt branchens absolutte ledere.”

”I stedet for kun at fokusere på udgiftssiden har Delta benyttet Chapter 11 processen til at transformere ethvert aspekt af forretningen, og skabt en platform for langsigtet succes, der kan modstå branchens ustabilitet”, udtaler Edward Bastian, Deltas finansdirektør. ”Med en ’best-in-class’ omkostningsstruktur, forbedret indtjening og et stærkt finansielt fundament forlader Delta Chapter 11 som et styrket selskab.”

Skrevet af