Home Nyheder Lufthansa Danmark satte passagerrekord i 2005

Lufthansa Danmark satte passagerrekord i 2005

0
SHARE

I 2005 opnåede Lufthansa Danmark en fremgang i passagerer på mere end 12 procent totalt på Business og Economy Class i forhold til 2004. Nettoomsætningen steg med 4,6 procent, og dermed opnåede Lufthansa Danmark det bedste resultat nogensinde.

John Nielsen, Country Manager, Lufthansa Danmark ser den positive fremgang som et resultat af selskabets satsning på produkter til Premium segmentet (First Class og Business Class):

”Jeg er glad for at se, at vores satsning på Premium Products har båret frugt. Vores gode resultat for 2005 kan først og fremmest føres tilbage til Business Class, hvor omsætningen steg med mere end 20 procent”.

I 2005 oplevede Lufthansa Danmark generelt en positiv udvikling i Asien, Nordamerika og Europa. Størst var fremgangen på rejser til USA, hvor selskabet havde 12 procent flere rejsende til Nordamerika og 14 procent flere til Sydamerika i 2005.

2006 vil på flere områder være et år, der bliver præget af det tættere samarbejde mellem Lufthansa og SWISS.

”Vi forventer, at vores danske passagerer vil få glæde af endnu hyppigere afgange og bedre forbindelser, lige som vores passagerer allerede nu kan få glæde af, at SWISS er kommet med i Lufthansas bonusprogram Miles and More. SWISS’ og Lufthansas kontorer flyttede fysisk sammen i slutningen af 2005,” siger John Nielsen.

Skrevet af