Home Nyheder Brug mobilen med omtanke

Brug mobilen med omtanke

1
SHARE

Det har fået teleselskabet til at komme med gode råd til, hvordan man undgår en alt for stor mobilregning efter ferien.

64% af danskerne vælger mobiltelefonen til at holde løbende kontakt med familie og venner, mens kun 46% sender postkort. Men det er værd at tænke over, hvordan man bruger sin mobil, for priserne kan være langt højere end derhjemme. Derfor giver Telia fem gode råd om brug af mobilen i udlandet

 1. Det er dyrere at bruge sin mobil i udlandet, især mms, GPRS og datatrafik. Vær opmærksom på, at tjenester, som kan være gratis i Danmark (f.eks. Fri sms) bliver man opkrævet for, når de anvendes i udlandet.

2. Man betaler både for de opkald, man selv foretager, og de opkald, man modtager i udlandet. Prisen afhænger af, hvilket land man befinder sig i.

3. Brug af telefonsvarer i udlandet kan blive dyrt, så husk at slå den fra.

4. Nogle mobiler er sat til automatisk at hente e-mails, spil, musik, podcasts eller nyhedstekster og andre former for datatransmissioner med regelmæssige intervaller. Husk at slå det fra inden rejsen. Selv om data er inkluderet i abonnementet, gælder det ikke i udlandet.

5. Indstil din telefon til manuel netværkssøgning. man har altid mulighed for at vælge det netværk i udlandet, som er billigst. På teleoperatørens hjemmeside kan man typisk se, hvilke netværk i udlandet, der er billigst at bruge.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. HAvde min Iphone med i USA for at foelge forretningen.
    Den stod paa opdatering hvert 15. minut x 0,90 cents i 14 dage.
    Total 2500,-€ for spoegen
    PAs paa Pas paa

Comments are closed.