Home Nyheder Brandøvelse på Avenue Hotel

Brandøvelse på Avenue Hotel

0
SHARE

Avenue-Hotel-brand-øvelse-800x533Avenue-hotellet ved Rådhuspladsen i København var i går ramme om brandøvelse. Kl. 13 gik brandalarmen, og tre brandbiler nærmede sig hotellet.

Det var scenariet, Frederiksberg Brandvæsen skulle gå ud fra under en stor brandøvelse på hotellet. Øvelsen omfattede et beredskab på 15 brandmænd, evakuering af gæster, eftersøgning og redningsaktion. Hotellet sørgede for de evakuerede gæster, der kunne nyde et glas bobler og kager fra hotellets kok.

Avenue Hotel indgik samarbejde med Frederiksberg Brandvæsen for at skabe rammerne til optimal træning i opstået brand for brandvæsnet og hotellets personale. Dette var både for at skærpe sikkerheden for gæster og ruste personalet samt for at give brandvæsnet et mere realistisk miljø at træne i.

”Som hotel er det vigtigt, at vi ansvar for sikkerheden blandt vores gæster og lige så høj grad personalet. Det er svært at forberede sig på, når det måske rigtigt sker, så derfor er det en vigtig øvelse for personalet,” siger Avenue hotels General Manager, Philip Viscovich.

For Frederiksberg Brandvæsen var det en måde at træne opgaveløsning på med både taktisk og teknisk indsats af styrker.