Home Nyheder Boom på Aalborgs hoteller

Boom på Aalborgs hoteller

0
SHARE

Ikke mindre end 40.000 gæster blev budt velkommen af Aalborgs hotelreceptionister i juni. Det er en stigning på 18,2% i forhold til samme måned sidste år, viser dugfriske tal fra Danmarks Statistik.

 

Til sammenligning har væksten på landsplan været på 6,2%, mens Nordjylland samlet set oplevede et fald i hotelovernatningerne på et par procent i juni.

 

”Baggrunden for de flotte tal skal naturligvis findes i den generelle samfundsudvikling, hvor flere og flere nordjyske virksomheder melder om øget aktivitet, men juni var også en rigtig travl konferencemåned med flere internationale universitetskonferencer, og så må vi ikke glemme de store koncerter med KISS og Guns’N’Roses, som også trak mange gæster til byen”, siger Peter Asboe?Hermansen, marketingchef hos VisitAalborg.

 

Juni?tallene kommer i kølvandet på et opmuntrende forår for byens hoteller. Den samlede vækst for årets første seks måneder var på 9,3% i forhold til 2009, som på linje med det øvrige Danmark var et sløjt år for byens hoteller.

Skrevet af Flemming Juul