Home Nyheder Book halvanden måned i forvejen

Book halvanden måned i forvejen

0
SHARE

Flight momondoDer er op til 30% at spare på efterårs- og vinterferien, hvis man booker 49 dage i forvejen, viser en opgørelse fra momondo.dk.

Ifølge analysen er der i gennemsnit op til 30% at spare, hvis ferien bookes mindst halvanden måned før afrejse. Dyrest bliver det, hvis mab booker på selve afrejsedagen.

De foretrukne destinationer fra København er Paris, Berlin, Rom, Mallorca, Barcelona, Malaga, Bangkok, Antalya, London og New York. Her er der statistisk mellem 14 og 45% at spare på flybilletten – i gennemsnit 31%.

momondo fandt den største besparelse på flyrejsen til Rom. I gennemsnit er flyrejsen til Rom 45% billigere, hvis man booker 48 dage i forvejen – her er gennemsnitsprisen 2.033 kr. sammenlignet med afrejsedagen, hvor gennemsnitsprisen er 3.688 kroner.

Prisen for en flybillet er også påvirket af andre faktorer såsom afrejsedag, tid på dagen, sæson, flyselskabets rute og afrejse- og ankomstlufthavn. Faktorerne er individuelle for hver rute, og det bør flyrejsende tage i betragtning.

momondo har indført søgeværktøjet Prisindsigt hvor man kan se, hvilke faktorer, man skal være opmærksom på.