Home Nyheder Bliv gift på Oslo-båden

Bliv gift på Oslo-båden

0
SHARE

dfds-pearl-seaways-800x4831. juli vedtog Folketinget, at det nu er muligt at blive borgerligt viet på havet. Derfor introducerer DFDS Seaways nu BryllupsCruise på Oslo-båden – det kommende ægtepar skal dog selv medbringe en person, som kan forestå vielsen.

Den første bryllupsfest er allerede holdt på en af rutens to færger. ”Der er mange, der har en drøm om at blive viet med udsigt ud over havet. Vi har i forvejen rigtig mange store fester, runde fødselsdage, sølv- og guldbryllupper på Oslo-båden, så at vi nu kan tilbyde et bryllupscruise med det hele, er vi rigtig stolte af og glade for,” siger landechef Kevin Helsinghof fra DFDS Seaways.

”Som et led i det nye koncept er vi begyndt at holde de såkaldte ’Åbent Skib’-arrangementer, hvor folk, der enten vil giftes eller vil holde en anden stor fest på skibet, kan komme ud på skibet og høre om mulighederne. De fleste vil jo gerne se faciliteterne, smage på maden og prøve vinen, så det er en naturlig del af det,” siger Kevin Helsinghof.

Det er ligeledes muligt at blive kirkeligt viet på Oslobåden. Det kræver, at man finder en præst, der vil forestå vielsen og som får tilladelse af biskoppen, oplyser Kirkeministeriet ifølge DFDS.