Home Nyheder Billigste flypriser i tre år

Billigste flypriser i tre år

0
SHARE

rejse-lufthavn-fly-passagerer-e1396932106522To pristjek hos Dansk Flyprisindex fra travelmarket.dk viser, at priserne på flybilletter fortsætter med at falde. Flere strækninger endda til rekordlavt niveau.

De to pristjek er lavet for flyrejser til 20 af danskernes mest populære rejsemål i uge 36 og 48. I Europa dækker tjekket flyvninger til Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm og Wien. Oversøisk dækker tjekket flyvninger til Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney og Tokyo.

I uge 36 ligger 30% af priserne på det laveste niveau nogensinde for uge 36. Det er blandt andet muligt at flyve fra Hamborg til Beijing fra 2.959 kroner og fra København til Johannesburg fra 4.189 kroner.

I uge 48 er der endnu større fald i priserne. Gennemsnitspriserne for flybilletter til europæiske destinationer er for eksempel faldet med 22% fra 2014 til 2015. Det er især Ryanairs nye ruter fra København, der er med til at presse priserne.

Pristjekket viser også rekordlave priser for flyrejser til USA i november – man kan blandt andet flyve fra København til New York t/r for bare 2.242 kroner og til Los Angeles for 2.467 kroner.

“Allerede nu kan det konstateres, at flybilletterne i 2. halvår af 2015 bliver de billigste, vi har set i tre år. Selskaberne konkurrerer hårdere i et marked, der er præget af et stort udbud, og derfor konkurrerer flyselskaberne i endnu højere grad om prisen”, siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.