Home Nyheder Billigst at booke en måned før check-in

Billigst at booke en måned før check-in

0
SHARE

Hotel-Radisson-Blu-Royal-Stavanger-800x472En undersøgelse fra trivago.dk viser, at man får mest for pengene, hvis man booker hotel en lille måned inden opholdet.

Det optimale er at booke 28 dage før ankomsten. Det er ikke nødvendigvis en fordel at booke mere end to måneder på forhånd, viser en sammenligning af hotelpriser på tværs af bookingsider.

”Priserne er ofte højere, hvis man booker mere end to måneder før ankomsten”, siger Vibe Fogh-Andersen fra trivago.

Undersøgelsen viser også, at priserne ikke stiger så meget, som man kunne tro, tæt på check-in datoen. ”Faktisk ligger priserne på nogenlunde samme niveau, alt efter om man booker dagen inden- eller to måneder inden.”

En måned inden afrejse er en god tommelfingerregel, der gælder for alle lande i undersøgelsen. Men der er stor forskel på landene i forhold til, hvor længe man kan vente med at booke.

Til Spanien kan det svare sig at være i god tid og booke op til 4-7 uger inden ankomst, mens man med fordel kan bestille værelse i Frankrig helt ned til to uger inden afrejse, og stadig få en god besparelse.

Til Italien bør man booke 3-6 uger inden afrejse, mens hoteller i Storbritannien bør bestilles 4-5 uger inden. De tyske hoteller bør bookes 3-4 uger inden afrejse.

Det er ikke afgørende, hvilken ugedag, man booker.