Home Nyheder Bedste konferencecenter for femte år i træk

Bedste konferencecenter for femte år i træk

0
SHARE
I midten direktør Anders Martin Larsen, Hornsturp Kursuscenter, til højre bestyrelsesformand for Danske Konferencecentre Flemming Jakobsen og til venstre direktør for Danske Konferencecentre Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid.

Hornstrup Kursuscenter ved Vejle er for femte år i træk kåret som ’Årets Konferencecenter’. Prisen uddeles af Danske Konferencecentre, der har 77 af landets konferencesteder som partnere. Det er gæsternes evalueringer, der ligger til grund for kåringen.

“Hvis ikke det var så imponerende, ville man måske kalde det trivielt. Men det er en meget fornem præstation af Hornstrup Kursuscenter. Det er simpelthen enestående”, siger direktøren for Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

“Et af kravene til partnerne i Danske Konferencecentre er, at samtlige gæster bliver bedt om at evaluere deres oplevelse omkring service, faciliteter, forplejning osv. De tusindvis af bedømmelser er med til at sikre et højt, ensartet kvalitetsniveau og et solidt datagrundlag for den årlige kåring,” fortsætter hun.

Det glæder selvsagt Anders Martin Larsen, der sidste år som nytiltrådt direktør på Hornstrup modtog prisen for første gang: “Det er en kæmpe anerkendelse af samtlige medarbejdere, der hver dag yder en enorm indsats for at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg er sikker på, at den ekstra indsats er afgørende for, at vi fortsat kan skille os ud fra de mange andre dygtige partnere i Danske Konferencecentre.”

Den prestigefyldte pris blev overrakt på generalforsamlingen i Danske Konferencecentre.