Home Jobbørs Barselsvikar til salg af skirejser

Barselsvikar til salg af skirejser

0
SHARE

 

Vil du være en del af et succesfuldt team af søde og meget dygtige medarbejdere?

Vil du være med til at hjælpe vores kunder til at finde den rigtige skiferie og hjælpe dem hele vejen? Du skal altså være en god og dygtig sælger, som kan hjælpe og yde den optimale service.

Der er i første omgang tale om et vikariat i 12 måneder, men med en forventning om forlængelse efter et år. Da firmaet er i en rivende udvikling, så forventer vi at have brug for mere personale og her vil vikaren blive taget i betragtning.

Hyttespecialisten har eksisteret i mere end 40 år og koncentrerer sig om skidestinationer i Sverige og Norge. Her hjælper vi med bolig, transport, liftkort, skileje og skiskole. Der er en vigtig ferie for vores kunder, og vi skal derfor kunne hjælpe og guide dem rigtigt.

Bengt Martins Rejser Aps, som er søsterfirma til Resia Travel Group, ar udover Hyttespecialisten også varemærkerne Cruise Market, Rejsefeber, Arte Udland og Resia Erhvervsrejser på samme kontor midt i København.

Vi har brug for en ny medarbejder, som har kendskab til skirejser. Du skal altså være en god sælger med erfaring fra rejsebranchen. Du skal have mod på at lære nyt, være omstillingsparat og have lysten til at arbejde for en meget stor skandinavisk rejsekoncern.

Udover salg på hovedsagligt mails og telefoner, kan der i nogle periode være andre administrative opgaver.

Vi forventer, at du:

  • Er en dygtig og stabil sælger fra rejsebranchen.
  • Har et kendskab til skirejser (evt. fra egne rejser) og meget gerne til Sverige og Norge.
  • har meget gode kommunikationsevner på dansk – både på skrift og i telefonen
  • kan arbejde effektivt med hele officepakken
  • kan arbejde selvstændigt og samtidig være en god kollega
  • kan klare sig godt i et firma, hvor hovedsproget er svensk og mange samarbejdspartnere er svenske og norske. På kontoret i København er sproget dansk.

Vi kan tilbyde:

  • Et hyggeligt arbejdsmiljø med dygtige og kompetente kollager både i Danmark og Sverige. En arbejdsplads i en stor svensk successfuld rejsekoncern, som sætter stor pris på og værner om deres kompetente medarbejder, som yder en personlig service og et stort engagement.
  • Hyggeligt kontor på Købmagergade midt i København K
  • Løn efter kvalifikationer

Tiltrædelse 1. september 2017

Da vi modtager rigtig mange ansøgninger, kan vi desværre ikke love at svare ansøger, som ikke opfylder vores krav om kvalifikationer.

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte daglig leder Mette Milbæk på mette.milbaek@bengt-martins.dk. Det er også denne email, du skal sende din ansøgning til.